BATXILLERAT

A Studigracienc tenim professorat qualificat per tractar totes les assignatures de Batxillerat. Repassem la matèria vista a classe perquè quedi clar i ens dediquem a practicar amb exercicis diferents i similars que els hi puguin preguntar a ells en els seus exàmens.

Les nostres classes són dinàmiques, motivadores i participatives, on l’alumne pren protagonisme del seu propi aprenentatge, garantint una comprensió global i significativa de cada assignatura.

Studigracienc es fa a la teva mida!!!

Repàs Btx

Orientades a alumnes de Batxillerat, a les nostres classes de repàs es durà a terme un estudi a fons de matèries específiques, resolent dubtes concrets. Es realitzaran multitud d’exercicis i proves per tal ajudar a comprendre millor les assignatures.

Màxim rendiment

El nostre mètode educatiu implica tenir com a màxim 10 alumnes per professor. D’aquesta manera, aconseguim una atenció més personalitzada per a cada alumne, ajudant a resoldre els dubtes concrets que els puguin sorgir.

Totes les assignatures

Les nostres classes de repàs estan enfocades a tractar qualsevol assignatura de Batxillerat. Disposem de professorat qualificat per cobrir les diferents branques, Llengua Catalana i Castellana, Història, Filosofia, Anglès, Matemàtiques, Física, Química i Biologia.